Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Cand. merc. med interesse for Supply Chain Management
Jobtilbud

Cand. merc. med interesse for Supply Chain Management

Danmark | Midtjylland

Cand. merc. med interesse for Supply Chain Management

Holger Christiansen A/S, A Bosch Group Company

Vil du være en del af en international dynamisk virksomhed?

Vi søger en ansvarsbevidst og selvstændig medarbejder til vores planlægningsafdeling, som i dag består af 10 medarbejdere lokaliseret i Esbjerg. Planlægningsafdelingen håndterer en bred palet af opgaver inden for planlægning og disponering i hele forsyningskæden, og du vil komme til at indgå i et kompetent og velfungerende team, som består af både nyuddannede og erfarne medarbejdere. Fælles for alle er, at vi sætter en ære i grundighed og i at overholde aftaler med såvel interne som eksterne kunder.

Arbejdsopgaver:

 • Forecasting
 • Analyse af store datamængder
 • Opfølgning på indkøbs-, salgs- og lagerudvikling
 • Optimering af lagerstyring
 • Intern rapportering af logistiske nøgletal

Dit bidrag til noget stort

 • Vi tilbyder dig et job, som du i høj grad selv kan være med til at forme gennem engagement, vilje og faglig viden. For den rette person vil der være gode karrieremuligheder i en voksende koncern.
 • Stillingen har en bred kontaktflade, hvorfor du skal trives i en udadvendt og kommunikerende rolle. Det er ligeledes vigtigt, at du har gå-på-mod og ser deadlines som en naturlig del af hverdagen samtidigt med, at du trives med forandringer og nye opgaver.
 • Uddannelsesmæssigt har du en videregående uddannelse evt. med fokus på logistik, og relevant erhvervserfaring vil kun være en fordel.

Hvad gør dig til noget specielt

 • For at bestride stillingen skal du beherske dansk og engelsk i såvel skrift som tale.
 • Du skal kunne begå dig i Office-pakken, herunder særligt Excel, og det er vigtigt, at du befinder dig godt foran en skærm og har et naturligt flair for IT.
 • Har du erfaring med VBA-programmering i Excel, vil det være et stort plus.
 • Da stillingen indeholder en del arbejde med store datamængder, forventer vi stærke analytiske kompetencer og en evne til at anskue problemer ud fra en holistisk tilgang.

Make it happen

Stillingen ønskes besat snarest, og samtaler vil blive gennemført løbende. Ansøgning sendes pr. mail til hr.esb@dk.bosch.com

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til

Contact
Rasmus Heiberg
E-mail