Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Dette websted anvender cookies for at forbedre funktionen, betjeningsvenligheden og til statistiske formål. Du kan altid ændre denne indstilling ved at klikke på "Ændre indstillinger." Hvis du vil tillade brug af cookies, bedes du klikke på "Ja, jeg accepterer.”

Operationel Transportchef
Vacant Job

Operationel Transportchef

Denmark | Esbjerg

Operationel Transportchef til international virksomhed

Holger Christiansen A/S | A Bosch Group Company | Denmark | Esbjerg

Holger Christiansen A/S, A Bosch Group Company, er en af de førende forhandlere af komponenter og elektriske autodele i Europa. Vi søger en stærk og selvstændig profil til at lede og udvikle virksomhedens centrale speditionsgruppe.

Gruppen består i dag af 5 dygtige og erfarne medarbejdere, som varetager alle administrative forhold relateret til transport mellem virksomhedens egne fabrikker og salgsselskaber på europæisk niveau, og derudover håndteres ligeledes transport til og fra eksterne leverandører og kunder på globalt plan. Gruppen opererer således globalt og håndterer import af varer fra ca. 40 lande og eksport til ca. 85 lande, hvor ansvaret dækker over udfærdigelse af alle relevante dokumenter og at sikre koordinering med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Jobbet kan du i høj grad selv kan være med til at forme gennem engagement, vilje og faglig viden. Du vil have rig mulighed for faglig sparring på overordnet niveau, men det forventes, at du selvstændigt og engageret er i stand til at drive opgaveløsningen.

Dit bidrag til noget stort

Du vil i hverdagen deltage i gruppens operationelle opgaver og sikre, at disse løses inden for de fastsatte rammer og under iagttagelse af daglige og ugentlige deadlines. Du vil blive målt på afdelingens bidrag til den samlede forretning, hvor de væsentlige parametre er leveringssikkerhed, omkostningsoptimering og fleksibilitet. Derudover vil du komme til at indgå i den logistiske ledelsesgruppe, hvor du vil blive involveret i overordnede problemstillinger og tværorganisatoriske opgaver og projekter. Din organisatoriske reference er til logistikchefen, som også er placeret i Esbjerg.

De primære opgaver som transportchef vil være

  • Ledelse af gruppen med fokus på opnåelse af operationelle driftsmål
  • Udvikling af området, herunder medarbejderudvikling og udvikling af nuværende forretningsmodel for at understøtte den overordnede strategi
  • Årlig forhandling af rammeaftaler med eksterne leverandører
  • Koordinering med officielle myndigheder
  • Deltage i gruppens daglige opgaver

Hvad gør dig til noget specielt

Den ideelle kandidat har en teoretisk baggrund indenfor transport og/eller spedition samt har min. 2 års erfaring med ledelse. Erfaring med globale transportforhold herunder optimering af transportløsninger under hensyntagen til international lovgivning vil være en fordel.

Du er struktureret i din arbejdsform og formår at holde overblikket i en, til tider, udfordrende hverdag i en kompleks organisation. Du kan lide at omgås mennesker og er vant til at kommunikere og samarbejde på alle niveauer i en organisation.

Du skal kunne begå dig ubesværet på koncernsproget engelsk i både skrift og tale, og derudover er du en habil bruger af Office-pakken, herunder specielt Power Point og Excel og har erfaring med et eller flere ERP-systemer.

Make it happen

Stillingen ønskes besat snarest, og samtaler vil blive gennemført løbende.

Vil du vide mere

Contact
Helle Stausholm
Logistikchef
Telefon