Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Udekørende gastekniker
Ledig stilling

Udekørende gastekniker

Danmark | Ballerup

Udekørende gastekniker

Robert Bosch A/S | Danmark | Ballerup | Thermoteknik | Start Dato: Hurtigst muligt

Ønsker du, at nyttige teknologier bliver formet af dine ideer? Hvad enten det er inden for Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, og Energy and Building Technology, hos os har du mulighed for at forbedre livskvaliteten over hele verden. Velkommen til Bosch.

Bosch Termoteknik er Europas førende udbyder af energieffektive produkter til produktion af varme og varmt vand. Produktprogrammet spænder vidt, fra mindre væghængte gaskedler, varmepumper, solvarmesystemer og til store industrikedler. Til vores serviceafdeling søger vi en dygtig teknisk udekørende gastekniker, som har lyst til at være en del af denne spændende forretning. Har du evnerne og engagementet inden for gasteknik til at blive specialist, så hører vi gerne fra dig.

Stillingen

Dit bidrag til noget stort

Som udekørende gastekniker indgår du i et serviceteam, hvor du selvstændigt skal kunne forholde dig til tekniske problemstillinger, som du skal kunne vurderer og løse. Du vil bliver oplært til specialist på Bosch-gaskedler og vil komme til at videreformidle denne viden til installatører og slutkunder. I varmesæsonen indgår du i vagtordningen, som også omfatter teknisk support til installatører.

Hvad gør dig til noget specielt

  • Relevant håndværksmæssig baggrund
  • A-certifikat til gaskedler
  • Erfaring med service og support på gaskedler
  • Gode egenskaber inden for service- og kunderelationer
  • Kendskab til Bosch-produkter samt erfaring og interesse for at formidle viden om Bosch-produkter
  • Evnen til at arbejde selvstændigt, men vi lægger vægt på, at du kan indgå i et team Masser af godt humør samtidig med, at du er engageret og har fokus på kvaliteten i dit arbejde

Din fremtidige joblokation tilbyder dig

Et attraktivt job i en virksomhed, der sætter uddannelse, kvalitet, trivsel, personlig udvikling og effektivitet i højsædet. Du får gode og engagerede kolleger, grundig oplæring i egne produkter og muligheden for at arbejde for Europas førende producent af energieffektive produkter. Derudover tilbyder vi fitnessfaciliteter, massage, fysioterapi, sund kantineordning samt betalt sundhedsforsikring.

Make it happen

Send din ansøgning og dit CV pr. e-mail til

Your HR contact

Contact
Mads Schrøder
HR Manager
Telefon
E-mail

Get insights from the team

Contact
Niels Pedersen
ASA Manager
Telefon
E-mail