Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Servicetekniker
Jobtilbud

Servicetekniker

Danmark | Midtjylland

Servicetekniker

Bosch Rexroth Group | Danmark | Service department

Vil du være en del af en international dynamisk virksomhed?

Bosch Rexroth er en international virksomhed med hovedkontor i Tyskland. Virksomheden er førende i verden inden for hydraulik, lineær-, montage- og servoteknik med en omsætning på 6 mia. EUR. Bosch Rexroth har datterselskaber og fabrikker over hele verden. Det danske hovedkontor ligger i Hvidovre og har afdelinger i Esbjerg og Randers.

Vi søger en erfaren servicetekniker, hvis primære opgave vil være at supportere vore kunders elektroniske og hydrauliske anlæg. Du vil blive tilknyttet kontoret i enten Randers eller Esbjerg, men vil oftest køre direkte ud til kunderne hjemmefra. Der vil også være internationale kunder, så du skal forvente ca. 50 rejsedage om året.

Derudover skal du supportere vores salgsgruppe med selvstændigt opsøgende salgsarbejde samt sørge for at opbygge gode kunderelationer hos de kunder, du servicerer.

Da kvalitet i arbejdets udførelse er i højsædet, vil en del er jobbet bestå i, at du ajourfører dig med de teknologier Bosch Rexroth anvender. Du skal derved være frisk på videreuddannelse og udvikling af kompetencer.

Dit bidrag til noget stort

Som vores nye servicetekniker vil du være ansvarlig for:

 • Montering, idriftsætning, fejlfinding og vedligeholdelse af nye og eksisterende anlæg for vore kunder.
 • Afprøvning/reparation af komponenter og anlæg på værksted og hos kunder ·
 • Opsøgende salg hos potentielle kunder
 • Teknisk support og rådgivning.

Hvad gør dig til noget specielt

 • Du har en håndværksmæssig baggrund som Elektronikmekaniker/ Automatiktekniker eller tilsvarende.
 • Du har 5 års erfaring fra lignende stilling.
 • Du har kendskab til hydraulik eller har en stor lyst til at prøve kræfter med det.
 • Du er udadvendt, fleksibel og salgsorienteret.
 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og er god til at planlægge din hverdag.
 • Du behersker engelsk i skrift og tale samt dansk eller andet skandinavisk sprog.
 • Du har flair for IT.

Din fremtidige joblokation tilbyder dig

Et attraktivt job i en virksomhed, der sætter uddannelse, kvalitet, trivsel, personlig udvikling og effektivitet i højsædet. Du får gode og engagerede kolleger, grundig oplæring i egne produkter og muligheden for at arbejde for Europas førende producent af energieffektive produkter. Derudover tilbyder vi fitnessfaciliteter, massage, fysioterapi, sund kantineordning.

Make it happen

Venligst send dit CV og din motiverede ansøgning inden den 15. marts 2019

Your HR contact

Contact
Thor Weis Hougaard
HR manager
Telefon
E-mail

Get insights from the team

Contact
Martin Jespersen
Service Manager
Telefon
E-mail