Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark
Hvorfor Bosch

Byg fremtiden

Vi elsker vores forretning og vores miljø. Lad os bevare begge for de fremtidige generationer.

Byg fremtiden

Har du nogensinde ville støtte socialt engagement, men kunne ikke finde tid til det pga. dit job?

Sammen med os kan du opnå en vedvarende forretningssucces og samtidigt støtte sociale og miljøprojekter. Vores virksomhedsstruktur danner grundlaget for vores økonomiske styrke og uafhængighed. Robert Bosch Stiftung, en almennyttig fond, ha 92 procent af virksomhedens kapitalandel, syv procent går til Robert Bosch’s arvinger og virksomheden ejer den resterende ene procent. Denne struktur sikrer at virksomhedens uafhængighed ikke kan trues. Og det tillader os at fokusere på den langtidsstrategi, der har sikret vores succes i over 130 år.

Takket være Robert Bosch Stiftung går en del af vores overskud til initiativer der fremmer det sociale velfærd. Vi støtter sociale projekter og organisationer. Samtidig møder vi tidens økologiske udfordringer lige på og hårdt. En forbedring af miljøet og besparelse på ressourcer er centrale dele af vores daglige arbejde.

Ud over vores sociale engagement arbejder vi også på vores egen fremtid og på hele tiden at forbedre os, vores produkter og teknologier. Vi sørger for agile processer og bibeholder en sæt relation til vores kunder og distributører, og vi bestræber os på at beskytte miljøet i alt det vi gør - fra udvikling til produktion og levering.

Frem fremtiden

Aktivitetsområder

I sin søgen for at opnå en ligevægt mellem økonomiske, miljømæssige og sociale mål fokuserer Bosch på aktivitetsområder i relation til bæredygtighed.

Solarvarmesystem

Miljø

Miljø

Med årsmål og systematisk miljøstyring reducerer vi vores ressourceforbrug og producerer mindre affald på vores produktionssteder i hele verden. Med revisioner og "Bosch Code of Business Conduct" involverer vi også vores leverandører.

Solarvarmesystem
Mand på fabrikken, der ser på en tablet

Produkter

Produkter

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkters materiale- og energieffektivitet og investerer i forskning og udvikling af bæredygtige produkter.

Mand på fabrikken, der ser på en tablet
Arbejdsmiljø i Renningen, Tyskland

Medarbejdere

Medarbejdere

Vi fremmer en virksomhedskultur baseret på respekt for medarbejderne. Det gør det muligt for dem at opnå deres fulde potentiale, uanset baggrund, alder og køn. Vores mangfoldighedsinitiativ er en vigtig milepæl af vores politik på Human Resources-området. Vi lægger også stor vægt på vigtigheden af arbejdssikkerhed og sundhedsbeskyttelse.

Arbejdsmiljø i Renningen, Tyskland
Tre personer rundt om et bord

Selskab

Selskab

Vores engagement i samfundet er del af vores bæredygtighedskoncept. Her fokuserer vi først og fremmest vores aktiviteter på uddannelse i regioner tæt på vores lokationer: fra støtte til nye og kommende videnskabsfolk til langtidsstøtte af uddannelsesprojekter i udfordrede regioner og nabolag.

Tre personer rundt om et bord

Del på: