Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Hvorfor Bosch

Skab balance i dit liv

Få jobbet til at passe din livsstil. Vi understøtter dig individuelt.

Skab balance i dit liv

Har du nogensinde oplevet en mobiltelefon, som virker uden at blive ladet op? Det har vi heller ikke. Og vi har aldrig oplevet mennesker, som kan yde deres bedste, når det eneste de gør er at arbejde.

Hos os er der mere i livet end arbejde. Vi støtter dig i at finde en sund balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv, og viser forståelse for de ting, der vedører dig. Hvorvidt det er tid til at passe dine børn eller dine forældre. Eller tid til en hobby, at være frivillig, at være udenlands eller videreuddannelse. Sammen finder vi den perfekte måde at tilpasse dit arbejdsliv, så det passer til dit privatliv. Og fordi vi tror på, at idéer kan opstå overalt og at resultater er mere end fysisk tilstedeværelse, tilbyder vi fleksible arbejdsmodeller med mulighed for at arbejde hjemmefra, job-deling, deltidsansættelse og meget mere.

Samtidig tilbyder vi muligheden for at finde en god balance i vores virksomhed. Det er grunden til , at vi tilbyder forskellige fritidsaktiviteter og chancen for at møde andre medarbejdere til en hyggelig pause.

Få ligevægt i livet

Forstå vores fleksible arbejdsmodeller

Vi har mange måder at gøre dine arbejdstider mere fleksible. Der findes jo ingen løsninger der passer til alle. Sammen skræddersyr vi en arbejdsplan, der passer til dine behov og vores.

Flekstid - få det hele til at passe

Med flekstid har du valget: du kan f. eks. starte senere og slutte senere eller møde tidligere og slutte tidligere. Hvis du har overarbejde, kan du kan du holde fri på et andet tidspunkt efter behov. På denne måde kan du passe personlige aftaler nemt ind i din arbejdsdag.

Deltid er smarttid

Deltidsarbejdet hos Bosch kommer i mange variationer; fra reduceret daglig ugentlig og månedlig arbejdstid til job-deling. Sammen med os kan du definere dit arbejde individuelt. Som deltidsansat er du selvfølgelig stadig berettiget til de samme goder og karrierefremmende muligheder som dine kollegaer på heltid.

Deltids-fjernarbejdsplads - arbejde fra to steder

Deltids-fjernarbejde tillader dig at udføre mange af dine opgaver hjemmefra. Du følger en regelmæssig arbejdstid og deler din tid mellem hjemmet og kontoret. Det betyder, at du fortsat kan følge forretningsprocesserne, men også kan nyde en større fleksibilitet.

Ledere – arbejd på din måde

Som leder giver vi dig en stor del frihed. Du kan fordele din aftalemæssigt fastlagte arbejdstimer som det passer dig bedst. Definitionen af work-life-balance ligger også i dine hænder. Hvis en løbetur efter frokost gør dig klar i hovedet, så gør det bare. Måske står det højt på din agenda, at du kan være hjemme hos familien til aftensmad. Så længe som du leverer resultater, er vi glade.

Arbejde og familie

Løsninger der passer ind i dit privatliv

Til forældre

Der er mange måder, du kan tilpasse dine arbejdstider til dine børns behov. Vi hjælper dig med at finde børnepasning, og vi organiserer muligheder for aktiv undervisning og feriepasning på vores facilteter. Via vores family@bosch forum, kan du netværke med andre forældre og sikre at jeres fælles interesser er repræsenteret i virksomheden.

Til en position i udlandet

Plejer du et familiemedlem? Vi har kort- og langvarige løsninger for at hjælpe dig, inklusive deltidsansættelse, fjernarbejde eller plejeorlov i op til tre år. Vi giver også en hånd med ved at arrangere passende vejledning i denne periode, f.eks. forelæsninger og arrangementer, der afholdes af eksperter for at forsyne dig med nyttige oplysninger.

Kultur, sport og fritid

Et snapshot af vores løsninger. Vores rekreationsløsninger varierer fra sted til sted.

Sport

Forbliv i form sammen med kollegaer. Et højdepunkt er det årlige DHL løb. Du kan demonstrere din styrke og blive venner med kollegaer fra hele landet.

Kultur og fritid

Vores personaleforening arrangerer mange kultur og fritids-aktiviteter, hvor du kan interagere og netværke med kolleger.

Del på: