Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark
Hvorfor Bosch

Lad handling følge ord

Hvor end du er — vores teamgejst er med dig.

Lad handling følge ord

Forestil dig, at du løber et maraton. Du bliver forpustet og pludseligt ser du folk stå og heppe på dig. Det øjeblik, når du bliver fyldt energi og føler, at du kunne blive med at løbe.

Hos Bosch lever vi efter en meget stærk teamgejst dag efter dag. Vores enestående virksomhedskultur er det bånd, der forbinder vores medarbejdere i hele verden, og som skaber gensidig støtte. I vores daglige arbejde opmuntrer vi hinanden til at styrke vores forbindelse endnu mere, hvilket hjælper os med at udvikle innovative løsninger sammen.

Med vores teamgejst viderefører vi arven fra virksomhedens grundlægger. Da Robert Bosch etablerede sin virksomhed for 130 år siden, skabte han en kultur baseret på værdier som gensidig respekt, retfærdighed, åbenhed, tiltro, ansvarlighed, fremtid og resultatorientering. Vi er stolte af at være en del af denne kultur. En kultur, du stadig kan føle overalt i koncernen.

Lad handling følge ord

80%

af alle medarbejdere er stolt af at være en del af Bosch.

Vores værdier — det vi bygger på

Vores værdier genspejler den måde, vi driver forretning på: vores professionelle etik i samarbejdet med vores forretningspartnere, investorer, ansatte og samfundet.

Icon number 1

Fremtids- og resultatorienteret

Vores handlinger har fokus på resultater. Det giver os mulighed for at sikre vores fremtid. Det skaber også en sund basis for virksomhedens og stiftelsens sociale initiativer.

Icon number 2

Ansvar og bæredygtighed

Vi handler med omtanke og ansvarlighed til gavn for samfund og miljøet.

Icon number 3

Initiativ og konsekvens

Vi handler på eget initiativ, tager et ansvar og følger vores mål med stor beslutsomhed.

Icon number 4

Åbenhed og tillid

Vi kommunikerer vigtige virksomhedsmeddelelser rettidigt og åbent. Det er det bedste grundlag for et forhold, der bygger på tillid.

Icon number 5

Fairness

Vi giver vores kollegaer og forretningspartnere en fair behandling og ser dette som hjørnestenen i vores virksomheds succes.

Icon number 6

Pålidelighed, troværdighed og legalitet

Vi lover kun, hvad vi kan levere, accepterer aftaler som bindende, og respekterer og overholder loven i alle vores forretningstransaktioner.

Icon number 7

Mangfoldighed

Vi sætter pris på og opmuntrer til mangfoldighed p.g.a. den berigelse, det giver, og ser det som absolut nødvendigt for vores succes.

 "We are Bosch" på testsanlægget Yakeshi, Kina.

We are Bosch

Vores mission forklarer, hvad der driver os, hvad vi har til fælles og hvad vi står for. Vi ønsker at give et varigt indtryk i verden ved hjælp af et unikt og enestående team.

Del på: