Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Hvorfor Bosch

Find det rette sted for dig

Du ved, hvordan du arbejder bedst. Vi tilbyder dig de rette rammer.

Find det rette sted for dig

Har du nogensinde oplevet, hvordan dine arbejdsomgivelser kan påvirke kvaliteten af dit arbejde? Og at et sted, hvor du føler dig helt tilpas, medfører de bedste resultater?

Vi tror på at innovation kræver plads, inspirerende kolleger og et mangfoldigt miljø. Vores virksomheds størrelse og internationale karakter, vores mange forskellige forretningsområder og avancerede teknologier, gør at du helt sikkert kunne finde et arbejdsområde hos os der passer perfekt til dig.

Vi tilbyder dig mange muligheder, så du kan finde ud af, hvad der er bedst for dig: Opdag vores innovative start-up-atmosfære eller find dig til rette i en stor virksomheds stabile struktur. Tilfredsstil din nysgerrighed ved at arbejde med nye teknologier inden for Internet of things, i bilsektoren eller udlev dine talenter ved at udvikle nye, kreative marketingstrategier. Du kan også finde nye talentfulde medarbejdere som en del af Human Resource-området - hos os åbner der sig et stort antal muligheder, som du kan gå på opdagelse i.

Det er naturligvis vores intention at opbygge et langvarigt ansættelsesforhold med dig. Derfor tilbyder vi dig en fair og transparent lønpakke og en attraktiv pensionsopsparing, der sikrer din finansielle sikkerhed, når du går på pension.

Vælg Bosch og få glæde af de mange muligheder, vi, som en global virksomhed, kan tilbyde dig.

Find din plads

Veletableret eller nystartet

Bosch tilbyder 4 forretningsområder og mere end 20 divisioner - fra start-up til koncernstruktur.

global eller lokal

ca. 440 datterselskaber og regionale selskaber i ca. 60 lande

Mangfoldige teams

Mere end 150 nationaliteter, kvinder og mænd i forskellige aldre og med mange forskellige kompetencer arbejder for Bosch.

Oplev verden med Bosch

Når Bosch-medarbejdere udstationeres i hele verden, er de ikke alene. Lad os vise dig, hvordan vi hjælper dig før, under og efter din udstationering:

Inden du tager afsted:

Vi diskuterer vilkårene og alle organisatoriske spørgsmål, der er relevante for din udstationering og giver dig muligheden for at få erfaring på en opdagelsesrejse til dit værtsland. Sprogkurser, interkulturelt træning og introduktionsseminarer hjælper dig med at komme godt fra start. Og selvfølgelig hjælper vi dig og din familie med at flytte.

Under din udstationering:

Under dit ophold vil en erfaren kollega støtte dig som mentor. Med tiltag som specielle workshops vil vi desuden hjælpe dig med at blive integreret så hurtigt som muligt. Vi lever vores firmakultur alle steder i hele verden - du vil føle dig hjemme i hele verden.

Efter din udstationering:

Vi hjælper også dig og din familie, når du vender tilbage til dit hjemland. Vi hjælper dig med at planlægge og organisere din flytning og med hurtigt at finde dig tilrette igen, f. eks. med genetableringsseminarer. Din mentor vil også hjælpe dig på dette stadie.

Bosch karrierer

Arbejdsområder

Transformer dine ideer til teknologier, der gør nytte. Uanset om det gælder mobilitetsløsninger, forbrugerprodukter, industriel teknologi eller energi- og bygningsteknologi — sammen med os får du muligheden for at forbedre livsvilkår i hele verden.

Del på: