Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Hvorfor Bosch

Opdag nye retninger

Din vej kan ændre sig - vi står ved din side.

Opdag nye retninger

Har du nogensinde været på en rejse, der har åbnet en helt ny verden for dig? Der har inspireret dig helt, og som viste at en ændring af omgivelserne kan åbne dit sind for at skabe nye ideer?

Hvorfor ikke få helt nye synsvinkler og indsigter? F.eks med at skifte fra controlling til forskning eller human ressources. Eller med et skift fra projekter til en ledelseskarriere. Eller hvad med en tid i en af vores 440 datterselskaber og regionale selskaber, der repræsenterer Bosch i ca. 60 lande i hele verden? Dit potentiale for udviklingen er ubegrænset. Når du føler at du vil uddybe og udvide din erfaring eller opdage nye arbejdsområder, funktioner eller steder - bare snak med os, og lad os gå i gang.

Med muligheden at ændre stillinger og arbejdsområder fremmer vi aktivt princippet om livslang læring. Under hyppige bedømmelsesmøder, tegner vi en plan sammen om dine næste karriereskridt og sætter milepælene i din karriere samt dine personlige og professionelle mål. Men livslang læring betyder også at du kan videreudvikle dine personlige interesser. Derfor har vi forskellige tilbud som sprog- og personlig træning, sport eller sundhedskurser og meget mere.

Opdag nye retninger

200 millioner Euro

investerer Bosch om året i yderligere træning og i sine ansattes talenter.

Personlig vækst

Verden drejer sig hele tiden videre. Vi forbereder dig på morgendagens udfordringer og giver dig friheden til at fremme dine talenter og personlige styrker.

Skab din karriere

Da du ønsker at sætte dine egne individuelle karrieremål, tilbyder vi en række værktøjer til at lede og støtte dig. Vi vil diskutere dine fremskridt med dig i regelmæssige intervaller og planlægge fremtiden - f.eks. under mål- og ydelsesdialogen, karriere- og udviklingsdialogen eller talent- og medarbejdersamtaler.

Imponer os med din kompetence, personlighed og engagement, og du vil kunne tage afsæt til en specialistkarriere eller tage ansvar i en linje- eller projektkapacitet. Det er dine kundskaber, dit engagement og din erfaring der udgør vores teknologi "Invented for life" og skaber entusiasme hos vores kunder.

Skab din egen personlig karriereplan. Drag fordel af de mange fordele Bosch kan tilbyde.

Planlæg din karriere sammen med os

Mål- og ydelsesdialog

Mål- og præstationsdialog

Mål- og præstationsdialog

En gang om året vil du sammen med din leder gennemgå dine opgaver og projekter, diskuter de opnåede mål og sætte nye mål for de kommende år. Du vil få en tilbagemelding på din indsats og dine styrker.

I målaftalen vil du tale om dine næste mål, og identificere aktiviteter, der hjælper dig at opnå disse mål. Hvis målene ændrer sig inden årsslut, kan du selvfølgelig diskutere dem igen i løbet af året.

Mål- og ydelsesdialog
Karriere- og udviklingsdialog

Karriere- og udviklingsdialog

Karriere- og udviklingsdialog

Under karriere- og udviklingsdialogen beskriver du dine mål for de næste tre år og diskuterer med de andre deltagere hvordan disse kan opnås. Diskussionen skal tilpasses dine egne mål og forventninger med dem din leder og HR-forretningspartneren har. Ved dette samarbejde identificeres mål, styrker og muligheder for karriereudviklingen, specifikke muligheder og passende aktiviteter.

Karriere- og udviklingsdialog
Competence Management

Competence Management

Competence Management

Competence Management er vores systematisk administrerede proces for at identificere og udvikle professionelle og metodiske kompetencer og sikre at de krævede kompetencer er tilgængelig det rette sted på det rette tidspunkt. Din leder afgør hvilke kompetencer der skal udvikles i din organisationsenhed.

Competence Management
Talent- og medarbejdersamtaler

Talent- og medarbejdersamtaler

Talent- og medarbejdersamtaler

Talent- og medarbejdersamtalen afholdes en gang om året med din leder og din HR Business Partner. Under samtalen evalueres dit personlige og professionelle udviklingspotentiale, dine mål og dine aktiviteter. På denne måde sikrer vi at vi gør vores bedste for at opfylde vores specialister og lederes behov og levere yderligere kompetencegivende udviklingsmuligheder for vores Bosch-medarbejdere.

Talent- og medarbejdersamtaler

Del på: