Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Vores kultur og goder

Lad os finde mere glæde. Nyd fordelene ved at bringe dit liv og dit job i balance samt de fordele, der giver det hele værdi. Work #LikeABosch

En gruppe medarbejdere løfter en anden medarbejder, som fejres og nyder det.

Hos Bosch passer dit job til din livsstil.

Alle har deres egen fokus i livet. Nye professionelle udfordringer, kurser og udvikling eller mere tid til familie, venner og hobbyer. Uanset dine mål — vi er fleksible. Lad os tale om det.

Archimedes havde en af sine bedste ideer da han var i bad. Vi ved at gode ideer kan opstå alle steder, og med vores fleksibel arbejdspolitik kan du arbejde på en måde, der passer til dig, dit projekt og dit team. Selv på ledelsesplan er det muligt at tilpasse arbejdsbyrden til livet — ikke omvendt.

Arbejdet handler ikke kun om dig, det angår også dem du lever sammen med, du elsker og har ansvar for. Du kan kun tage dig af dit arbejde, hvis vi hjælper dig med at tage dig af dine nære.

  • Forældre kan arbejde på forskellige tidspunkter, fra forskellige steder. Vi organiserer også netværk med andre forældre i forummet family@bosch’.
  • Hvis du er udstationeret, hjælper vi din partner med at finde et job, 'look- and see'-rejser, sprogkurser og yderligere oplæringspuljer.
  • Hvis du plejer familiemedlemmer, tilbyder vi både kort- og langvarige løsninger, f.eks. deltid.

Dit velvære er vigtig for os, du betyder noget. Kun når du er glad, tilfreds og i balance kan vi sammen opnå vores mål. De fleste af vores initiativer, der er udviklet med førende specialister, er helt gratis, da de gavner os lige så meget som dig. Der findes et sæt af forebyggende programmer som vores 'befit'-program, der dækker fysisk og mentalt helbred; fra arbejdspladsdesign til revalideringsprogrammer. Vi vil gerne understøtte alle med deres mentale helbred, sunde kost og til at skabe et modigt, afbalanceret og modstandsdygtigt arbejdsmiljø.

Arbejdet kræver meget af os, og hvis du vil opnå en sund balance, skal du tanke op igen. Vi har en del kurser, der bringer glæde og velvære, klubber og arrangementer som bidrager med inspiration, adspredelse og sjov i dit Bosch-liv.

Hos Bosch fejrer vi dig

Vore medarbejdere er det, der udmærker os. Det er derfor vi anerkender dit bidrag med konkurrencedygtige lønpakker, attraktive fordele, afkast og et ærligt 'Tak'. Vores succes er din succes. Lad os fejre sammen.

Belønning og glæde

Belønninger og anerkendelse

Vi nyder vores arbejde, men vi nyder også belønningerne. Hver medarbejder tæller, så vi tilbyder en attraktiv grundløn og sammenligner os ofte med det bredere marked. Ved alle vores medarbejdere tager vi den individuelle færdighed, din specifikke rolle og din erfaring i betragtning. Vores allesammen bidrag til virksomhedens succes belønnes med tilsvarende bonusbetalinger på basis af virksomhedens resultat; fordi topresultater fortjener topbetalinger. Derudover modtager du en all-inclusive-pakke af ekstra fordele, som kun en global multiplayer kan tilbyde.

Fire medarbejdere arbejder hjemmefra, og vi ser dem i deres lejligheder på en delt videoskærm.

Bosch-kultur

Arbejde hos Bosch betyder at vi holder sammen: med en klar mission, en klar fokus og klare værdier som rettesnor i vores liv og arbejde: We are Bosch.
Vi arbejder hårdt for vores kunder og for samfundet, men vi bestræber os samtidigt på at skabe en kultur af trivsel og nærvær. Det kræver en modig og selvbevidst ledelse, den nyeste teknologi og så meget plads til netværk og læring som muligt. Uanset dine mål er vi behjælpelige og fleksible.

Find glæde med Bosch — Alt i ét

Attraktive lønninger

Bred vifte af fordele og goder

Omfattende sundhedskoncept med "befit"

Vi fremmer din personlige work-life-balance

Stærk, global medarbejderkultur

Medarbejdernetværk

Fire medarbejdere præsenterer forskellige enheder til kameraet, en tablet, to bærbare computere og en smartphone.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Del på: