Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Vores kultur og goder

Lad os finde mere glæde. Nyd fordelene ved at bringe dit liv og dit job i balance samt de fordele, der giver det hele værdi. Work #LikeABosch

En gruppe medarbejdere løfter en anden medarbejder, som fejres og nyder det.

Hos Bosch passer dit job til din livsstil.

Alle har deres egen fokus i livet. Nye professionelle udfordringer, kurser og udvikling eller mere tid til familie, venner og hobbyer. Uanset dine mål — vi er fleksible. Lad os tale om det.

Hos Bosch fejrer vi dig

Vore medarbejdere er det, der udmærker os. Det er derfor vi anerkender dit bidrag med konkurrencedygtige lønpakker, attraktive fordele, afkast og et ærligt 'Tak'. Vores succes er din succes. Lad os fejre sammen.

To medarbejdere står foran et bordfodboldbord sammen med en Bosch Rexroth APAS-assistancerobot.

Belønninger og anerkendelse

Vi nyder vores arbejde, men vi nyder også belønningerne. Hver medarbejder tæller, så vi tilbyder en attraktiv grundløn og sammenligner os ofte med det bredere marked. Ved alle vores medarbejdere tager vi den individuelle færdighed, din specifikke rolle og din erfaring i betragtning. Vores allesammen bidrag til virksomhedens succes belønnes med tilsvarende bonusbetalinger på basis af virksomhedens resultat; fordi topresultater fortjener topbetalinger. Derudover modtager du en all-inclusive-pakke af ekstra fordele, som kun en global multiplayer kan tilbyde.

Fire medarbejdere arbejder hjemmefra, og vi ser dem i deres lejligheder på en delt videoskærm.

Bosch-kultur

Arbejde hos Bosch betyder at vi holder sammen: med en klar mission, en klar fokus og klare værdier som rettesnor i vores liv og arbejde: We are Bosch.
Vi arbejder hårdt for vores kunder og for samfundet, men vi bestræber os samtidigt på at skabe en kultur af trivsel og nærvær. Det kræver en modig og selvbevidst ledelse, den nyeste teknologi og så meget plads til netværk og læring som muligt. Uanset dine mål er vi behjælpelige og fleksible.

Find glæde med Bosch — Alt i ét

Icon moneybag-currency

Attraktive lønninger

Icon promotion frame

Bred vifte af fordele og goder

Icon first-aid-cross

Omfattende sundhedskoncept med "befit"

Icon scale

Vi fremmer din personlige work-life-balance

Icon health

Stærk, global medarbejderkultur

Icon connectivity

Medarbejdernetværk

Shawn sidder ved et skrivebord på et kontor.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Del på: