Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark
Invented for life

Bosch i Danmark

Den 15. november 1918 dannedes Aktieselskabet Magneto. Datoen er ikke helt tilfældig valgt. Den 15. november 1918 var nøjagtig 32 års-dagen for Robert Bosch AG’s grundlæggelse i Stuttgart i 1886. I dag beskæftiger Bosch i Danmark totalt ca. 700 ansatte inden for de fire forretningsområder: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.

Hovedkontoret Robert Bosch A/S ligger i Ballerup, uden for København. Her udfører divisionerne Automotive Aftermarket, Power Tools og Thermotechnology salg og træning.

Bosch i Danmark omfatter desuden også Bosch Rexroth A/S, BSH Hvidevarer A/S, samt Holger Christiansen A/S.

3

Vigtige lokationer i Danmark

Google Maps
Kortet kan ikke vises uden dit samtykke

Vi bruger korttjenesten Google Maps. For at et kort kan vises, skal du først give dit samtykke. Hvis du giver dit samtykke, overføres data til Google, der anvendes cookies, og Google DoubleClick-reklamenetværket kontaktes. Dette kan udløse yderligere databehandlinger. Det kan ikke udelukkes, at data også vil blive overført til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med øjeblikkelig og fremtidig virkning ved at genindlæse webstedet.

Få mere at vide

Produkter og serviceydelser, der skaber begejstring

I bilen, i hjemmet eller på arbejdet — Bosch teknologi er med overalt

Vores brands

Bosch-koncernen omfatter et antal forskellige varemærker, der er skræddersyet til markedets krav, og hvis produkter og serviceydelser er udviklet for at øge livskvaliteten. Se mere nedenfor:

  1. Bosch
  2. Bosch Car Service
  3. Rexroth
  4. Buderus
Portræt af Robert Bosch

Vores historie

I 1886 grundlagde Robert Bosch sit "”værksted for finmekanik og elektroteknik" i Stuttgart. Dette var udgangspunktet for nutidens globale virksomhed. Lige fra starten har virksomhedens styrker været dens innovationskraft og sociale engagement.

Bæk i nærheden af Bosch's hjemsted i Blaichach, Tyskland.

Vi påtager os ansvar

Bæredygtighed betyder for os at sikre virksomhedens langsigtede succes samtidig med, at vi beskytter de naturlige ressourcer for fremtidens generationer. Økologi er således en drivkraft for innovation. Samtidig viser vi et særligt stærkt socialt engagement både inden for og uden for virksomheden.

Stefan Hartung

Compliance

Efterlevelse af regler er en integreret del af vores virksomhedsværdier. Med adfærdsregler,der gælder i hele verden, ønsker vi at beskytte vores medarbejdere, vores kunder og partnere.

Kontakt Bosch

Vi glæder os til dine spørgsmål.

Telefon

Send os en meddelelse

Chat med os!

Har du spørgsmål eller forslag? Kontakt os. Vi er tilstede fra 09.00 – 17.00 på alle hverdage.