Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark
Bosch i hele verden

Bosch-koncernen i korte træk

Bosch Group i hele verden

Hvad vi gør

Bosch-koncernen er en førende international virksomhed med fokus på teknik og serviceydelser. Koncernen har ca. 428.000 ansatte på verdensplan (pr. 31.12.2023) og ifølge foreløbige regnskabstal for 2023 opnåede virksomheden en omsætning på 91,6 mia. euro. Bosch-koncernen er opdelt i fire forretningsområder: Mobility, Industrial Technology, Consumer Goods og Energy and Building Technology. Som førende IoT-virksomhed tilbyder Bosch innovative løsninger til smart homes, Industri 4.0, og forbundet mobilitet. Bosch forfølger visionen om bæredygtig, sikker og spændende mobilitet. Med sin kompetence inden for sensorteknologi, software og serviceydelser samt sin egen IoT-cloud kan virksomheden tilbyde kunderne forbundne løsninger på tværs af domæner fra en og samme udbyder. Det er Bosch-koncernens strategiske mål at skabe løsninger til det forbundne liv med produkter og løsninger, der enten indeholder kunstig intelligens eller er blevet udviklet eller fremstillet ved hjælp af dette. Bosch forbedrer livskvaliteten over hele verden med produkter og serviceydelser, der er innovative og vækker begejstring. Kort sagt, Bosch skaber teknologi, der er “Invented for life”.

Bosch-koncernen globalt

Omsætning, medarbejdere, lokationer - nøgletal og mærker i et overblik
(foreløbige tal pr. 31. december 2023 | afrundet)

427.600

ansatte på verdensplan

91,6

mia. euro i omsætning

468

datter- og regionalselskaber i ca. 60 lande

4,6

mia. euro i EBIT fra driften

Publikationer

Her kan du downloade de aktuelle oplysninger om Bosch som pdf-filer.

Forside Bosch i dag

Bosch i dag

Alt hvad du har brug for at vide om Bosch på en tydelig og kortfattet måde.

Forside Bosch årsrapport

Årsrapport 2022

Virksomhedsprofil og årsrapport 2022

Vores forretningsområder

Selskabets struktur og organisation

Robert Bosch GmbHs selskabsretslige struktur sikrer Bosch-koncernens økonomiske uafhængighed. Den gør det muligt vor virksomheden at fastlægge langfristede strategier og allerede nu at investere i store fremtidsorienterede projekter. 94 procent af kapitalandelene i Robert Bosch GmbH ejes af den almennyttige fond Robert Bosch Stiftung GmbH. De øvrige andele ejes af familien Boschs selskab og Robert Bosch GmbH. Stemmerettighedernes majoritet ligger hos Robert Bosch Industrietreuhand KG; der agerer som administrerende deltager.

  • Selskabsdeltagere i Robert Bosch GmbH. Andelenes fordeling: 1% Robert Bosch GmbH, 5% ERBO II GmbH/familie Bosch, 94 % Robert Bosch Stiftung GmbH
  • Selskabsdeltagere i Robert Bosch GmbH. Stemmerettighedernes fordeling: 7% familie Bosch, 93% Robert Bosch Industrietreuhand KG

Robert Bosch Stiftung

Administrationsbygning, Robert Bosch Stiftung og Robert Boschs tidligere hus i Stuttgart

Siden den blev grundlagt i 1964 har Robert Bosch Stiftung GmbH videreført grundlæggerens sociale virke. Med dens økonomiske støtte bidrager den til udviklingen af bæredygtige løsninger for samfundets udfordringer. I den forbindelse realiserer den egne projekter, den indgår partnerskaber og yder økonomisk støtte til andres initiativer. Fonden finansierer sit arbejde med den udbytte, den modtager som selskabsdeltager i Robert Bosch GmbH.

Kontakt Bosch

Vi glæder os til dine spørgsmål.

Telefon

Send os en meddelelse

Chat med os!

Har du spørgsmål eller forslag? Kontakt os. Vi er tilstede fra 09.00 – 17.00 på alle hverdage.