Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Som førende IoT virksomhed, tilbyder Bosch innovative løsninger til dit smarte hjem.
Bosch i hele verden

Bosch-koncernen i korte træk

Hvad vi gør

Bosch-koncernen er en førende international virksomhed med fokus på teknik og serviceydelser. Koncernen har ca. 410.000 ansatte på verdensplan (pr. 31.12.2018). Virksomheden opnåede i 2018 en driftsomsætning på 78,5 mia. euro. Bosch-koncernen er opdelt i fire forretningsområder: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods og Energy and Building Technology. Som førende IoT-virksomhed tilbyder Bosch innovative løsninger til smart homes, smart cities, forbundet mobilitet og forbundet industri. Med sin kompetence inden for sensorteknologi, software og serviceydelser samt sin egen IoT-cloud kan virksomheden tilbyde kunderne forbundne løsninger på tværs af domæner fra en og samme udbyder. Det er Bosch-koncernens strategiske mål at skabe løsninger til det forbundne liv. Bosch forbedrer livskvaliteten over hele verden med produkter og serviceydelser, der er innovative og vækker begejstring. Kort sagt, Bosch skaber teknologi, der er “Invented for life”.

Bosch-koncernen globalt

Omsætning, partnere, fabrikker — Bosch Group's fakta og mærker på et blik.

Publikationer

Her kan du downloade de aktuelle oplysninger om Bosch som pdf-filer.

Forside Bosch i dag

Bosch i dag

Alt hvad du har brug for at vide om Bosch på en tydelig og kortfattet måde.

Forside Bosch årsrapport 2018

Årsrapport 2018

Virksomhedsprofil og årsrapport 2018

Vores forretningsområder

Show-car fra Bosch

Mobility Solutions

Mobility Solutions

Hovedområderne er indsprøjtningsteknologi og drivaggregat-tilbehør til forbrændingsmotorer, diverse løsninger for elektrificering af drivlinjer, styresystemer, sikkerheds- og førerassistentsystemer, teknolog til en brugervenlig infotainment samt kommunikation mellem køretøjer eller mellem køretøjet og infrastrukturen, værkstedskoncepter samt teknologi og services for bileftermarkedet. Sektoren kombinerer koncernens ekspertise på tre mobilitetsområder — automatisering, elektrificering, netværk — og tilbyder sine kunder integrerede mobilitetsløsninger, der tillader bilerne at kommunikere og samarbejde med andre transportmidler, som cykler, tog og busser. Bosch står også for vigtige nyudviklinger til bilbranchen, som elektronisk motorstyring, ESP® anti-skridsystem samt common-rail-dieselteknologien. På området sensorteknologi fremstiller Bosch, hvad der for øjeblikket er verdens mindste stereovideokamera til bilindustrien.

Bosch udstillingsbil
Styring af industri-4.0-processer på en skærm

Industrial Technology

Industrial Technology

I denne forretningsenhed har vi divisionen Drive and Control Technology, der er specialiseret inden for driv- og styreteknologi og som er en af verdens førende leverandører på dette felt. Den tilbyder tilpassede drev-, styrings- og aktuatorløsninger til fabriksautomatisering, systemkonstruktion og -teknik, mobile maskiner og erhvervskøretøjer. Derudover tilbyder Drive and Control Technology en konkurrencedygtig portefølje af serviceydelser, den gennemfører internationale projekter og udvikler oftere og oftere løsninger, der i stigende grad peger mod netværksforbundet produktion (Industry 4.0). Divisionen Packaging Technology er en af verdens førende udbydere af proces- og emballageløsninger for medicinal-, fødevare-. og konfektureindustrien samt til et særligt segment inden for drikkevareindustrien.

Styring af industri-4.0-processer på en skærm
Borhammer fra Bosch

Consumer Goods

Consumer Goods

Her findes divisionen Power Tools, der er en af verdens førende leverandører af el-værktøj og tilbehør, samt måleudstyr og haveredskaber. Innovationerne har hovedfokus inden for kraftige batteridrevne værktøjer og, på det sidste, flere og flere netværksforbundne værktøjer. Forretningsenheden Consumer Goods omfatter desuden BSH Hausgeräte GmbH. Som en af verdens førende producent af husholdningsapparater tilbyder virksomheden en lang række moderne og energieffektivt maskiner, der i stigende grad også er netværksforbundne: komfurer, ovne, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, køleskabe og frysere, samt støvsugere, kaffemaskiner og andre småapparater.

Borhammer fra Bosch
Bosch Smart Home-styring

Energy and Building Technology

Energy and Building Technology

Forretningsenheden Security Systems udvikler produkter og løsninger til videoovervågning og adgangskontrol, tyveri- og brandalarmer samt audio- og konferencesystemer. Den tilbyder også serviceydelser, bl.a. i forbindelse med fjernovervågning. Security Systems er også en del af den nye enhed International Integrator Business, der tilbyder smarte energi- og bygningsteknologiske løsninger samt serviceydelser. Den nye forretningsenhed Bosch Global Service Solutions har til opgave at udvide forretningen til også at omfatte eksterne forretningstjenester. Divisionen Bosch Thermotechnology leverer energieffektive og i stigende grad forbundne varmeprodukter og varmtvandsløsninger. Det nye datterselskab, Robert Bosch Smart Home GmbH, tilbyder produkter og serviceydelser i relation til smart homes.

Bosch Smart Home-styring

Ejerstruktur og organisation

Siden 1964 administreres Boschs aktiemajoritet af Robert Bosch Stiftung GmbH, en almennyttig fond. Fonden udfører sine velgørende og sociale opgaver i grundlæggerens ånd og i en tidssvarende form. Robert Bosch Stiftung arbejder for at nå sine mål gennem egne programmer og institutioner, men også ved at støtte relevante projekter og initiativer fra andre aktører, med det formål at løse samfundsmæssige udfordringer.

Anpartshavere og stemmerettigheder i Robert Bosch GmbH
Kontakt Bosch

Kontakt Bosch

Vi glæder os til dine spørgsmål.
Telefon

Send os en meddelelse