Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Samarbejde og ledelse

Lad os inspirere hinanden. Inspirér til en bedre nutid og fremtid ved at forblive tro mod dine værdier og form fremtiden. Work #LikeABosch

Et mangfoldigt team af medarbejdere poserer sammen i et mødelokale fyldt med post-its og har det sjovt.

Hos Bosch lægger vi vægt på værdier

Vi er alle forskellige — og vi elsker det. Bliv inspireret af en arbejdsplads, hvor du kan være dig selv og lad dig berige af de forskellige perspektiver fra vores verdensomspændende fællesskab. Samarbejde, åbenhed, respekt og tillid — det er Bosch.

Vi værdsætter vores værdier. Vores kultur baserer på de værdier vores grundlægger Robert Bosch, har fastlagt; gensidig respekt, retfærdighed, åbenhed, tillid, ansvar og fokus på løsninger. Vi lever hvad vi siger — og er stolte på at være en del af Bosch. Det er mere end ledelsesretorik, vi er en ægte inspiration for hinanden. I undersøgelser er mere end 80% af vores medarbejdere enige.

Vores mål er at forbedre livet, at skabe en bedre verden i dag og i morgen. Strategien har mange facetter, lige som vores medarbejdere. Individualitet skaber nye ideer og i sidste ende ny teknologi. Med sådan et bredt netværk af Bosch-kollegaer, kan du dele din viden og din erfaring med hele verden, udveksle ideer og lære af hinanden — i medarbejdernetværk, globale projekter og i din fritid.

Vores alumner er også en fantastisk kilde til støtte og fortsat inspiration. Gennem “Bosch Management Support” har vi skabt en slags informationsudveksling og videnstransfer fra en generation til den næste med vores pensionerede eksperter.
Diversitet er nøglen til vores succes — og fast forankret i vores virksomhedskultur.

Vi lever ledelse på en ny måde. Hos Bosch mener vi at vi alle har en ledende rolle. Med andre ord: VI alle LEDER Bosch. Vi ser “ledelse” fra tre perspektiver: alle medarbejdere er deres egne ledere; mange leder et team, et projekt eller et emne; og vi alle leder sammen vores virksomhed. Vi har i ti principper beskrevet, hvordan vores ledelsesstil er og hvordan vi arbejder sammen: “We LEAD Bosch”. Vores vision: Alle vores medarbejdere bidrager med deres ekspertise og passion og gør en forskel for Bosch; på linje med vores mission “Invented for Life”. At nyde sit arbejde, at bringe ekspertise ind i organisationen; at vokse personligt imens og at udvikle sig som team; og altid at opnå det bedste - med dig i føresædet.

Hos Bosch ændrer vi liv

Vi elsker vores forretning — og vores miljø. På basis af en velgørende fond opfinder vi teknologi for livet og understøtter samtidigt social- og miljøprojekter. At sætte præg på verden med innovative, fordelagtige og intelligente løsninger.

Inspirér med Bosch — Alt i ét

Langtidsværdier

Mangfoldighed i praksis

Understøttende ledere

Finansiel uafhængighed og socialt ansvar

Stærk bæredygtighedsstrategi

Drivkraft for fornyelse

Shawn sidder ved et skrivebord på et kontor.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Del på: