Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Samarbejde og ledelse

Lad os inspirere hinanden. Inspirér til en bedre nutid og fremtid ved at forblive tro mod dine værdier og form fremtiden. Work #LikeABosch

Et mangfoldigt team af medarbejdere poserer sammen i et mødelokale fyldt med post-its og har det sjovt.

Hos Bosch lægger vi vægt på værdier

Vi er alle forskellige — og vi elsker det. Bliv inspireret af en arbejdsplads, hvor du kan være dig selv og lad dig berige af de forskellige perspektiver fra vores verdensomspændende fællesskab. Samarbejde, åbenhed, respekt og tillid — det er Bosch.

Vores værdier

Vi værdsætter vores værdier. Vores kultur baserer på de værdier vores grundlægger Robert Bosch, har fastlagt; gensidig respekt, retfærdighed, åbenhed, tillid, ansvar og fokus på løsninger. Vi lever hvad vi siger — og er stolte på at være en del af Bosch. Det er mere end ledelsesretorik, vi er en ægte inspiration for hinanden. I undersøgelser er mere end 80% af vores medarbejdere enige.

Vores mangfoldighed

Vores mål er at forbedre livet, at skabe en bedre verden i dag og i morgen. Strategien har mange facetter, lige som vores medarbejdere. Individualitet skaber nye ideer og i sidste ende ny teknologi. Med sådan et bredt netværk af Bosch-kollegaer, kan du dele din viden og din erfaring med hele verden, udveksle ideer og lære af hinanden — i medarbejdernetværk, globale projekter og i din fritid.

Vores alumner er også en fantastisk kilde til støtte og fortsat inspiration. Gennem “Bosch Management Support” har vi skabt en slags informationsudveksling og videnstransfer fra en generation til den næste med vores pensionerede eksperter.
Diversitet er nøglen til vores succes — og fast forankret i vores virksomhedskultur.

Vores ledelse

Vi lever ledelse på en ny måde. Hos Bosch mener vi at vi alle har en ledende rolle. Med andre ord: VI alle LEDER Bosch. Vi ser “ledelse” fra tre perspektiver: alle medarbejdere er deres egne ledere; mange leder et team, et projekt eller et emne; og vi alle leder sammen vores virksomhed. Vi har i ti principper beskrevet, hvordan vores ledelsesstil er og hvordan vi arbejder sammen: “We LEAD Bosch”. Vores vision: Alle vores medarbejdere bidrager med deres ekspertise og passion og gør en forskel for Bosch; på linje med vores mission “Invented for Life”. At nyde sit arbejde, at bringe ekspertise ind i organisationen; at vokse personligt imens og at udvikle sig som team; og altid at opnå det bedste - med dig i føresædet.

Hos Bosch ændrer vi liv

Vi elsker vores forretning — og vores miljø. På basis af en velgørende fond opfinder vi teknologi for livet og understøtter samtidigt social- og miljøprojekter. At sætte præg på verden med innovative, fordelagtige og intelligente løsninger.

Bosch bliver CO-neutral

Bæredygtighed hos Bosch

Bæredygtighed hos Bosch

Vores mål er at udvikle ‘technology for life’ . Vores engagement for bæredygtighed er dybt forankret i vores DNA. Mere end 400 af vores afdelinger er allerede CO₂-neutrale, men vi vil gøre mere for at reducere vores fodaftryk på klimaet. Vi vil være med til at ændre udviklingen og holde øje med CO₂-fodaftrykket af vores produkter, indkøbte varer og logistikkæder. Og vi understætter alle vores medarbejdere på deres personlige vej til en bæredygtig livsstil.

Bosch bliver CO-neutral
Robert Bosch Stiftung

Bosch Foundation — vores basis

Bosch Foundation — vores basis

For at kunne fokusere på vores mission skal vi forblive helt uafhængige af udefrakommende pres og fokusere på at skabe teknologier, der bidrager til en forbedring af menneskers liv. Med selskabsformen GmbH er vi uafhængige af aktiemarkederne og 92% af vores selskabsandele holdes af den almennyttige Robert Bosch fond. Herigennem strømmer vores overskud ind i sociale projekter og organisationer på områderne forskning, sundhed, uddannelse og samfund. Vores succes gør en synlig forskel for verdenen omkring os og det inspirerer os til at skabe, udvikle og forbedre verdenen omkring os.

Robert Bosch Stiftung
Bosch i Renningen

Invented for Life

Invented for Life

I mere end 100 år har vi været et sted for inspiration, innovatorer, tænkere, pionerer og problemknusere, der altid er på udkig efter nye og spændende udfordringer, der kan berige vores liv. Højdepunkter omfatter;

  • Verdens eneste fuldautomatiske og førerløse parkeringsteknik.
  • COVID-19 hurtigtest for pålidelige resultater og større sikkerhed og pålidelighed på kun 39 minutter.
  • Inden 2025 bør alle elektroniske Bosch-produkter have indbygget kunstig intelligens

Med et moderne, rummeligt og inspirerende arbejdsmiljø skaber vi bevidst samarbejde, teamarbejde og modig nytænkning. Kig ind, og du vi finde plads til at lære sammen og netværke, tankefrihed og et fantastisk team, hvor alle er med til at ændre livet til det bedre.

Bosch i Renningen

Inspirér med Bosch — Alt i ét

Icon jewel

Langtidsværdier

Icon user-arrows-heart

Mangfoldighed i praksis

Icon watering-can

Understøttende ledere

Icon global-entrepreneur

Finansiel uafhængighed og socialt ansvar

Icon leaf-simple

Stærk bæredygtighedsstrategi

Icon box-lightbulb

Drivkraft for fornyelse

Shawn sidder ved et skrivebord på et kontor.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Del på: