Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Din vækst og udvikling

Lad os vokse sammen. Du kan udvikle dig i utallige roller, positioner og muligheder. Work #LikeABosch

En medarbejder, der poserer foran en displayhylde med kasketter med Bosch-relaterede prints, som f.eks. Work#LikeABosch

Hos Bosch udvikler vi os.

I mere end 130 år har vi skabt nye markeder og teknologier. Og lige som vi har lært at ændre os, vokse og skabe, kan du gøre det — for udvikling kender ingen grænser.

Mere end et job

Vi er interesseret i at du udvikler dig som hel person, ikke kun '8-16', fordi alt i livet handler om ligevægt. Vi støtter dig i din professionelle og personlige udvikling under arbejdet og under et utal af gratis virksomhedsfinansierede kurser, der er tilgængelige for alle. I vores Bosch Training Centre findes der et ‘A,B,C’ af de bedste uddannelsesmuligheder i branchen for alle medarbejdere, fra “Kunstig intelligens” og “Brainstorming” til “Samarbejde”. Læring nårsomhelst og hvorsomhelst understøttes med vores gratis licenser til onlinekurser fra verdenskendte institutioner. Og det bedste af det hele: Om nødvendigt er vi også klar til at støtte dig og din families formelle uddannelse økonomisk.

Robert Bosch College

Vores virksomhedsuniversitet er, hvor du kan lære alt om fremtidsteknologier, innovative tilgange og ledelsesevner, der vil hjælpe dig i din udvikling og i at finde netop din plads hos Bosch. Du vil lære af eksperterne fra hele Bosch-verden og fra branchen som helhed i et praksisorienteret, professionelt akademisk miljø. Dette kunne f.eks. være i form af ledelsesprogrammer helt hen til master-studier, landespecifikke og internationale seminarer, konferencer og aftenpræsentationer plus fora for international vidensudveksling — men hver enkelt har dig og din egen opdagelsesrejse i fokus.

Ud i verden med os

Vores forretning er verdensomspændende, og derfor har vi brug for et pålideligt, globalt team, der ser ud over landegrænserne. Vi har i mere end 100 år med stor succes sendt medarbejder ud i verdenen med fuld support - både for dig og din familie. Vi sørger for at du og din familie er velforberedt med 'looks and see'-rejser, sprogstudier og interkulturel træning. Når du ankommer i et nyt land, er vi ved din side med personlig support, starthjælp og lokale mentorprogrammer. Vi hjælper dig endda med en rettidig planlægning af din tilbagevenden og support ved integration efter hjemkomsten.

Fremtiden bygger på vores fortid: Vores historie

En virksomhed med en fortid, et job med en fremtid.

Vi kan kun forme fremtiden ved at bygge på vores fælles historie. I 1886, grundlagde Robert Bosch sit "Værksted for præcisionsmekanik og elektroingeniørvæsen" i Stuttgart. Det blev startskuddet for vores globale organisation. Lige fra starten har innovation og socialt ansvar været drivkraften. Vi genopfinder og genskaber vores forretning, men holder fast i disse grundprincipper.

Hos Bosch finder du din plads

En global virksomhed, mange måder at arbejde på og mange områder at opdage. Uanset om du går efter en global virksomhedskultur, eller startup-mentaliteten, opfindergejsten eller chefkontoret, formel eller fleksibel tilgang. Enten stejl eller en bred karriere — vi er ved din side.

En deltager i hackathon “Bosch Connected Experience” sidder med ryggen mod kameraet og arbejder på sin bærbare computer. Han bærer en grå #LikeABosch kasket.

Din udvikling

Din udvikling

Vores forretning er baseret på 'opdagelse' så det er kun logisk, at vi lægger vægt på at hver medarbejder trives og opdager nye veje for sig selv. Det giver dig energi og styrker os. Brugen af standardiserede processer og instrumenter sætter os i stand til at skabe bedre kurser, et mere spændende arbejdsmiljø og sørger for livslang indlæring. I sidste ende bliver vi på denne måde et mere innovativt team.

  • Vores informationer om kompetencestyring er transparent, så vi begge kan se hvor dine styrker og dit potentiale ligger.
  • Regelmæssige samtaler med dine overordnede og med teamet er med til at planlægge din personlige og professionelle fremtid.
  • I ‘MyDevelopment’ Store kan du finde mange muligheder for personlig udvikling, fra netværk og coaching til direkte kurser.
  • I vores ‘talent pools’ forbereder vi eksperter og ledere på deres fremtidige opgaver. De fleste af vores ledere udvikler sig inden for Bosch. Det giver dig muligheden for at vokse — ud over forretningsområder, funktioner eller placeringer.

Voks med Bosch– din udvikling
To Bosch-medarbejdere, en kvinde og en mand, sidder på en sofa og får sig en god snak. Kvinden holder en bærbar computer. Begge bærer t-shirts med et “#LikeABosch” logo.

Diverse karrierer

Diverse karrierer

Nye retninger, utallige roller, et nærmest ubegrænset antal teams og fascinerende projekter. Mangfoldighed er virkelig livets krydderi hos Bosch. Hos os kan du udvikle dig som en ekspert, en leder, i aktive teams eller projekter på tværs af funktionsområder, afdelinger eller lande. Der er mange muligheder og mange veje du kan gå for at definere din karriere. Uanset hvilken retning du tager, så hjælper vi dig med at opnå dit mål.

Voks med Bosch – mangfoldige karrierer
En gruppe mennesker står leende ved et bord og arbejder sammen på forskellige opgaver under hackathon "Bosch Connected Experience" i Berlin. Bordet er fyldt op med forskellige notater, farverige post-its, blyanter og en bærbar computer. I baggrunden står andre deltagere rundt om pinboards med forskellige projektplakater.

Mennesker og projekter

Mennesker og projekter

Når vi siger at vi former fremtiden, så mener vi det. Det kunne betyde globale megatrends eller højteknologiske løsninger for en netværksforbundet verden. Vi kunne arbejde sammen i et aktivt start-up-miljø eller i veletablerede virksomhedsstrukturer. Uanset hvad vi arbejder med og uanset hvordan vi arbejder, vi sætter nye standarder og ændrer livet.

Voks med Bosch – mennesker og projekter

Voks med Bosch — Alt i ét

Icon welcome

Veletableret arbejdsgiver med erfaring og historie

Icon development

Utallige uddannelsesmuligheder

Icon gears-interlocked-arrow

Udvikling af kompetencer, der er brug for i fremtiden

Icon team-signpost

Alsidige karrieremuligheder i én virksomhed

Icon World-Paperplane

Internationale forbindelser og samarbejdspartnere

Icon chart line

Professionel talentudvikling

Shawn sidder ved et skrivebord på et kontor.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Del på: