Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Din vækst og udvikling

Lad os vokse sammen. Du kan udvikle dig i utallige roller, positioner og muligheder. Work #LikeABosch

En medarbejder, der poserer foran en displayhylde med kasketter med Bosch-relaterede prints, som f.eks. Work#LikeABosch

Hos Bosch udvikler vi os.

I mere end 130 år har vi skabt nye markeder og teknologier. Og lige som vi har lært at ændre os, vokse og skabe, kan du gøre det — for udvikling kender ingen grænser.

Vi er interesseret i at du udvikler dig som hel person, ikke kun '8-16', fordi alt i livet handler om ligevægt. Vi støtter dig i din professionelle og personlige udvikling under arbejdet og under et utal af gratis virksomhedsfinansierede kurser, der er tilgængelige for alle. I vores Bosch Training Centre findes der et ‘A,B,C’ af de bedste uddannelsesmuligheder i branchen for alle medarbejdere, fra “Kunstig intelligens” og “Brainstorming” til “Samarbejde”. Læring nårsomhelst og hvorsomhelst understøttes med vores gratis licenser til onlinekurser fra verdenskendte institutioner. Og det bedste af det hele: Om nødvendigt er vi også klar til at støtte dig og din families formelle uddannelse økonomisk.

Vores virksomhedsuniversitet er, hvor du kan lære alt om fremtidsteknologier, innovative tilgange og ledelsesevner, der vil hjælpe dig i din udvikling og i at finde netop din plads hos Bosch. Du vil lære af eksperterne fra hele Bosch-verden og fra branchen som helhed i et praksisorienteret, professionelt akademisk miljø. Dette kunne f.eks. være i form af ledelsesprogrammer helt hen til master-studier, landespecifikke og internationale seminarer, konferencer og aftenpræsentationer plus fora for international vidensudveksling — men hver enkelt har dig og din egen opdagelsesrejse i fokus.

Vores forretning er verdensomspændende, og derfor har vi brug for et pålideligt, globalt team, der ser ud over landegrænserne. Vi har i mere end 100 år med stor succes sendt medarbejder ud i verdenen med fuld support - både for dig og din familie. Vi sørger for at du og din familie er velforberedt med 'looks and see'-rejser, sprogstudier og interkulturel træning. Når du ankommer i et nyt land, er vi ved din side med personlig support, starthjælp og lokale mentorprogrammer. Vi hjælper dig endda med en rettidig planlægning af din tilbagevenden og support ved integration efter hjemkomsten.

En virksomhed med en fortid, et job med en fremtid.

Vi kan kun forme fremtiden ved at bygge på vores fælles historie. I 1886, grundlagde Robert Bosch sit "Værksted for præcisionsmekanik og elektroingeniørvæsen" i Stuttgart. Det blev startskuddet for vores globale organisation. Lige fra starten har innovation og socialt ansvar været drivkraften. Vi genopfinder og genskaber vores forretning, men holder fast i disse grundprincipper.

Hos Bosch finder du din plads

En global virksomhed, mange måder at arbejde på og mange områder at opdage. Uanset om du går efter en global virksomhedskultur, eller startup-mentaliteten, opfindergejsten eller chefkontoret, formel eller fleksibel tilgang. Enten stejl eller en bred karriere — vi er ved din side.

Voks med Bosch — Alt i ét

Veletableret arbejdsgiver med erfaring og historie

Utallige uddannelsesmuligheder

Udvikling af kompetencer, der er brug for i fremtiden

Alsidige karrieremuligheder i én virksomhed

Internationale forbindelser og samarbejdspartnere

Professionel talentudvikling

Fire medarbejdere præsenterer forskellige enheder til kameraet, en tablet, to bærbare computere og en smartphone.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Del på: