Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Work #LikeABosch

Bosch karriere Danmark

To medarbejdere sidder i en par-programmeringssituation ved et skrivebord foran deres skærme og "skåler" med deres kopper.

Work #LikeABosch

Hos Bosch er du vigtig. Som person, for vores virksomhed og vores fælles fremtid. Det lover vi vores samarbejdspartnere: Vi vokser sammen, vi nyder vores arbejde, og vi inspirerer hinanden. Vær med, og mærk forskellen.

Hvad Work #LikeABosch står for

Find ud af, hvordan du vokser, finder glæde og skaber inspiration med Bosch.

Bosch business coaches

“We put people in the center”

We at Bosch support our associate’s health and wellbeing in many ways. Among other things, we offer coaching to all Bosch associates and leaders worldwide, so that everyone can experience the power of coaching and self-development.

Skræddersyede programmer, mangfoldige perspektiver

Vi ved ikke, hvilken type karriere du drømmer om. Men vi ved, at hos os, kan du finde den rette indgangsmulighed.

Sammen opnår vi mere

For ansøgere med erhvervserfaring

Hvor din erfaring har en fremtid. Uanset om det er inden for 'Internet of things', e-mobilitet eller bæredygtige bygninger — hos Bosch vil du være en del af innovative løsninger, der arbejder på at forbedre menneskers livskvalitet. Vi tilbyder en bred vifte at arbejdsområder i hele verden samt attraktive arbejdstidsmodeller, og vi tilbyder den nødvendige støtte for at udvikle din viden.

Start din karriere

Efter afsluttet studie

Start din karriere hos os. Har du gennemført dine studier og leder nu efter en udfordrende indgang, der tilbyder gode fremtidschancer? Med vores Junior Management Program vil du lære at lede projekter eller teams til succes. Eller du fokuserer på din ekspertviden og vælger vores Graduate Specialist Program for at fordybe dig i de emner, du brænder for — potentielt sågar i forbindelse med dit PhD-studie.

Sæt dit præg på fremtiden med os

For studerende

Byg fremtidens fundament. Måske ved du endnu ikke helt hvordan, men en ting er sikkert: Du ønsker at forme fremtiden med dine ideer. Hos Bosch får du allerede nu chancen at få dyb indsigt i de forskellige arbejdsområder allerede under dine studier. Kom til os for et praktikforløb eller et studiejob.

Bosch Nordic

LinkedIn Logo

Kom i dialog med Bosch

Fire medarbejdere præsenterer forskellige enheder til kameraet, en tablet, to bærbare computere og en smartphone.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Del på: