Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Grow. Enjoy. Inspire. Velkommen hos Bosch.

Bosch karriere Danmark

Velkommen hos Bosch

Let’s be remarkable.

Biler kører automatisk, maskiner taler med hinanden og huse bliver smartere. Hos Bosch gør vi visioner til virkelighed for at forbedre livskvaliteten for mennesker i hele verden.
Start noget stort og bliv del af en gruppe som tænker fremad, hvor du kan skabe noget betydeligt: Invented for life.

Career Stories

Vores verden er hele verden

Bosch er et globalt mærke. Vores produkter og løsninger er i brug på alle kontinenter. Derfor er vi i stand til at tilpasse os lokale behov — uden at tabe det store billede ud af syne. Bliv del af vores internationale netværk, og nyd godt af de mange muligheder en global arbejdsgiver kan tilbyde.

Find din plads hos Bosch

Find din plads

Gør dine ideer til nyttige teknologier. Uanset om området er mobility solutions, consumer goods, industrial technology, eller energy and building technology — med os får du chancen for at forbedre livskvaliteten i hele verden.

Det er hvad vi står for

Dette er hvad vi står for

Hvorfor arbejde for Bosch? Derfor! Vær med til at forvandle fremtidsvisioner til meningsfyldt teknologi, der er "Invented for life."

How Bosch Nordic has moved from stigma to solutions

How Bosch Nordic has moved from stigma to solutions

Read the interview with Jan Gerding, HR Director and learn more how Bosch Nordic supports mental health and wellbeing in the workplace.

BNE18

Bosch Nordic Experience

Great feedback from students discovering Bosch

Skræddersyede programmer, mangfoldige perspektiver

Vi ved ikke, hvilken type karriere du drømmer om. Men vi ved, at hos os, kan du finde den rette indgangsmulighed.

Sammen opnår vi mere

For ansøgere med erhvervserfaring

Hvor din erfaring har en fremtid. Uanset om det er inden for 'Internet of things', e-mobilitet eller bæredygtige bygninger — hos Bosch vil du være en del af innovative løsninger, der arbejder på at forbedre menneskers livskvalitet. Vi tilbyder en bred vifte at arbejdsområder i hele verden samt attraktive arbejdstidsmodeller, og vi tilbyder den nødvendige støtte for at udvikle din viden.

Start din karriere

Efter afsluttet studie

Start din karriere hos os. Du har gennemført dine studier og leder nu efter en udfordrende indgang, der tilbyder gode fremtidschancer? Med vores Junior Management Program vil du lære at lede projekter eller teams til succes. Eller du fokuserer på din ekspertviden og vælger vores Graduate Specialist Program for at fordybe dig i de emner, du brænder for — potentielt sågar i forbindelse med dit PhD-studie.

Sæt dit præg på fremtiden med os

For studerende

Byg fremtidens fundament. Måske ved du endnu ikke helt hvordan, men en ting er sikkert: Du ønsker at forme fremtiden med dine ideer. Hos Bosch får du allerede nu chancen at få dyb indsigt i de forskellige arbejdsområder allerede under dine studier. Kom til os for et praktikforløb eller et studiejob.

BNE

Bosch Nordic Experience

Held in November, 2018 in Lund, Sweden.

We are on the process for the next Bosch Nordic Experience 2019.

Stay tuned.

Bosch Nordic

Kom i dialog med Bosch

LinkedIn Logo

Bosch Danmark

Du kan også læse karrierehistorieer på Studentum.dk fra tre medarbejdere

Studentum.dk Logo

Del på: