Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark
Jobtilbud

Sæt dit præg på fremtiden med os

Vi søger mennesker, der vil forvandle deres ideer til innovative teknologier og løsninger. Opdag vores jobtilbud og bliv del af vores team.

Din start er kun få skridt væk

Få mere at vide om vores råd til ansøgning og rekrutteringsproces. Vi viser dig de næste trin.

Ansøgning i fire skridt
Find et job online

1. Find det rigtige jobtilbud

1. Find det rigtige jobtilbud

For at du kan holde dig ajour med de seneste nyheder, opdaterer vi vores jobtilbud hver dag. Start din søgning ved at vælge et eller flere kriterier, som den ledige stilling skal opfylde, eller brug nøgleordssøgning. Klik på kriterierne for at vælge dem (der er mulighed for at vælge flere).

Næste trin:
Herefter vil dine søgeresultater blive vist. Klik på de enkelte søgeresultater for at læse mere om dem. Stillingsopslaget viser flere detaljer om det pågældende job og informationer om det pågældende arbejdssted. Hvis du synes, jobbet lyder interessant, søger du den ledige stilling ved at klikke på “Ansøg nu”. Du vil blive sendt videre til vores eksterne ansøgningssystem.

Varighed:
5-10 minutter

Find et job online
Du kan ansøge direkte på dit lokale websted

2. Ansøg direkte online

2. Ansøg direkte online

Der er forskellige måder at sende en ansøgning på:

  • Du kan uploade dit CV
  • Du kan ansøge via din LinkedIn- eller Indeed-profil
  • Eller du kan taste dine data ind manuelt.

Vælg en af mulighederne for at oprette din personlige online-ansøgning på bare få minutter. Du kan også vedhæfte et brev.

Næste trin:
Efter at have klikket på “Fortsæt” kan du vedhæfte flere filer til din ansøgning. De enkelte filer må ikke være større end 10 MB. Læs vores databeskyttelsespolitik. Det er kun muligt at ansøge efter at have læst databeskyttelseserklæringen og vores betingelser for brug. Afslut din ansøgning ved at klikke på “Send”.

Varighed:
2-10 minutter

Bemærk:
Vi er særligt glade for at modtage ansøgninger fra svært handicappede personer og andre handicappede personer med samme status. Hos Bosch er et handicap ikke en hindring for rekruttering og karriereudvikling. Kontakt os for yderligere information.

Du kan ansøge direkte på dit lokale websted
Vi vender tilbage til dig

3. Hvornår vil du høre fra os?

3. Hvornår vil du høre fra os?

Tak for din interesse for et job hos Bosch. For at du kan være sikker på, at vi har modtaget din ansøgning, vil vi sende en bekræftelse til dig inden for de næste par minutter. Mailen vil indeholde et link til din ansøgerprofil, hvor du til enhver tid kan følge status på din ansøgning.

Næste trin:
Vi ser frem til at læse din ansøgning. Afhængig af den type job, du har søgt, tager det ca. 2-3 uger, inden du hører fra os.

Varighed:
2-3 uger efter modtagelse af din ansøgning

Vi vender tilbage til dig
Vi glæder os til at møde dig!

4. Gode råd til din jobsamtale

4. Gode råd til din jobsamtale

Tillykke! Din ansøgning har gjort indtryk på os! Vi vil gerne invitere dig til et møde hos Bosch. Det giver os mulighed for at lære hinanden bedre at kende, og vi vil have mulighed for at svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Naturligvis ser vi frem til at lære dig bedre at kende. Måske kan du give eksempler fra dit tidligere arbejde eller dine studier og fortælle os, hvordan du forestiller dig din fremtidige udviklng hos Bosch.

Næste trin:
Efter samtalen vil vi kontakte dig inden for 2 uger. Vi vil nemlig gerne vide, hvad du synes om dit besøg. For områder med meget følsomme data kan en screening af ansøgeren før ansættelsen være nødvendig. Det fremgår allerede af jobannoncen.

Vi glæder os til at møde dig!
Velkommen til teamet!

5. Velkommen

5. Velkommen

Beslutningen er truffet: Velkommen til dit nye team! Din nye chef vil kontakte dig inden din første arbejdsdag, og naturligvis vil du modtage en ny ansættelseskontrakt.

Næste trin:
De første dage i et nyt firma er vigtige. Derfor vil vi vejlede dig i starten. Den første tid kan variere meget, da den er specifikt tilpasset til din fremtidige stilling og arbejdsplads. Du vil altid få en individuel introduktionsplan med en oversigt over alle tiltag, der er vigtige for dig, når du starter dit arbejde.

Sådan kommer vi videre sammen:
Naturligvis er dit input også nødvendigt, fordi vi i vores agile miljø sætter særlig stor pris på din specifikke forudgående erfaring og ser frem til at, vi kan lære af hinanden.

Velkommen til teamet!

Kontakt Bosch

Vi glæder os til dine spørgsmål.

Telefon

Send os en meddelelse

Chat med os!

Har du spørgsmål eller forslag? Kontakt os. Vi er tilstede fra 08.00 – 17.00 på alle hverdage.
 Jobmuligheder

Vores globale jobmarkeder

Da Bosch er et globalt brand, kan dine karrieredrømme gå i opfyldelse overalt i verden. Opdag vores jobtilbud i hele verden og find det perfekte job til dig.

Del på: