Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark
Jobtilbud

Sæt dit præg på fremtiden med os

Vi søger mennesker, der vil forvandle deres ideer til innovative teknologier og løsninger. Opdag vores jobtilbud og bliv del af vores team.

To medarbejdere spiller bordfodbold med en Bosch Rexroth APAS-assistancerobot.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Hos Bosch er du vigtig. Vi tager det løfte vi har givet vores samarbejdspartnere seriøst, for dig, vores virksomhed og vores miljø: Vi vokser sammen, finder glæde ved vores arbejde og vi inspirerer hinanden. Vær med, og mærk forskellen: Work #LikeABosch

Du kan ansøge om et job på kun to minutter, mobilt og overalt i verden.

Din start er kun få skridt væk

Få mere at vide om vores råd til ansøgning og rekrutteringsproces. Vi viser dig de næste trin.

Smartphone showing Bosch career pages

1. Find det rigtige jobtilbud

1. Find det rigtige jobtilbud

For at du kan holde dig ajour med de seneste nyheder, opdaterer vi vores jobtilbud hver dag. Start din søgning ved at vælge et eller flere kriterier, som den ledige stilling skal opfylde, eller brug nøgleordssøgning. Klik på kriterierne for at vælge dem (der er mulighed for at vælge flere).

Næste trin:
Herefter vil dine søgeresultater blive vist. Klik på de enkelte søgeresultater for at læse mere om dem. Stillingsopslaget viser flere detaljer om det pågældende job og informationer om det pågældende arbejdssted. Hvis du synes, jobbet lyder interessant, søger du den ledige stilling ved at klikke på “Ansøg nu”. Du vil blive sendt videre til vores eksterne ansøgningssystem.

Varighed:
5-10 minutter

Smartphone showing Bosch career pages
woman working with computer

2. Ansøg direkte online

2. Ansøg direkte online

Der er forskellige måder at sende en ansøgning på:

  • Du kan uploade dit CV
  • Du kan ansøge via din LinkedIn- eller Indeed-profil
  • Eller du kan taste dine data ind manuelt.

Vælg en af mulighederne for at oprette din personlige online-ansøgning på bare få minutter. Du kan også vedhæfte et brev.

Næste trin:
Efter at have klikket på “Fortsæt” kan du vedhæfte flere filer til din ansøgning. De enkelte filer må ikke være større end 10 MB. Læs vores databeskyttelsespolitik. Det er kun muligt at ansøge efter at have læst databeskyttelseserklæringen og vores betingelser for brug. Afslut din ansøgning ved at klikke på “Send”.

Varighed:
2-10 minutter

Bemærk:
Vi er særligt glade for at modtage ansøgninger fra svært handicappede personer og andre handicappede personer med samme status. Hos Bosch er et handicap ikke en hindring for rekruttering og karriereudvikling. Kontakt os for yderligere information.

woman working with computer
Man using his smartphone

3. Hvornår vil du høre fra os?

3. Hvornår vil du høre fra os?

Tak for din interesse for et job hos Bosch. For at du kan være sikker på, at vi har modtaget din ansøgning, vil vi sende en bekræftelse til dig inden for de næste par minutter. Mailen vil indeholde et link til din ansøgerprofil, hvor du til enhver tid kan følge status på din ansøgning.

Næste trin:
Vi ser frem til at læse din ansøgning. Afhængig af den type job, du har søgt, tager det ca. 2-3 uger, inden du hører fra os.

Varighed:
2-3 uger efter modtagelse af din ansøgning

Man using his smartphone
Man at the job interview

4. Gode råd til din jobsamtale

4. Gode råd til din jobsamtale

Tillykke! Din ansøgning har gjort indtryk på os! Vi vil gerne invitere dig til et møde hos Bosch. Det giver os mulighed for at lære hinanden bedre at kende, og vi vil have mulighed for at svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Naturligvis ser vi frem til at lære dig bedre at kende. Måske kan du give eksempler fra dit tidligere arbejde eller dine studier og fortælle os, hvordan du forestiller dig din fremtidige udviklng hos Bosch.

Næste trin:
Efter samtalen vil vi kontakte dig inden for 2 uger. Vi vil nemlig gerne vide, hvad du synes om dit besøg. For områder med meget følsomme data kan en screening af ansøgeren før ansættelsen være nødvendig. Det fremgår allerede af jobannoncen.

Man at the job interview

Kontakt Bosch

Vi glæder os til dine spørgsmål.

Telefon

Send os en meddelelse

Chat med os!

Har du spørgsmål eller forslag? Kontakt os. Vi er tilstede fra 08.00 – 17.00 på alle hverdage.
Shawn sidder ved et skrivebord på et kontor.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Vær med — LikeABosch-deltager Shawn og hans venner hilser på ansøgere med dette banner.

Vores globale jobmarkeder

Da Bosch er et globalt brand, kan dine karrieredrømme gå i opfyldelse overalt i verden. Opdag vores jobtilbud i hele verden og find det perfekte job til dig.

Erklæring om databeskyttelse eRekruttering

Nedenfor finder du vores erklæring om databeskyttelse for vores eRekrutteringsværktøj fra Bosch Group

Privacy statement eRecruiting

Privacy statement eRecruiting

Denmark | da

Del på: