Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Arbejdsområder

Opdag en stor alsidighed af jobmuligheder — og find din plads i en af vores mange fokusområder og baser i hele verden.

Perfekt for alle: vore fokusområder

Inden for internet of things er vi tæt på at være en af de førende virksomheder globalt set. Se her, på hvilke andre områder, vi stræber efter at skabe banebrydende innovationer.

Forskning

Forskning

I koncernafdelingen "Research and Advance Engineering" kan du se, hvordan dine idéer har en direkte effekt på produkter. Vær med til at finde innovative løsninger til virksomheder og kunder, som samtidigt gør en forskel for effektivitet, kvalitet og pålidelighed. På vort eget forskningscenter i Renningen, finder du fx det perfekte udstyr til at komme på nye idéer og fremme vores innovationskraft.

Konstruktion

Konstruktion

Kravene til elektriske og elektroniske systemer (E/E-systemer) i moderne køretøjer stiger støt. Da antallet af systemer i bilens el-netværk stiger, skal den øgede dataudveksling gennem køretøjets forbindelser også styres pålideligt.

Hos Bosch Engineering vil du udvikle nye mobilitetsløsninger og bidrage til drivsystemers effektivitet og komforten i moderne køretøjer.

Internet of Things

Internet of Things

Internet of things tilbyder utallige nye muligheder og har stor indflydelse på næsten alle dele af vores liv - fx mobilitet, energi, produktion, landbrug, sundhed, hjemmet og byggeri. Derfor arbejder næsten hver anden medarbejder hos Bosch med software, og hvordan vi kan forbedre og yderligere udvikle den. Sammen kan vi udvikle internet of things, idet vi gør produkterne mere intelligente og frembringer helt nye teknologier.

Produktion

Produktion

Med vores Industry 4.0-løsninger til netværksbaseret produktion optimerer vi produktions- og logistikprocesser. Vi udvikler løsninger til maskinkommunikation og sætter dermed farten op i produktionen samtidigt med, at sikkerheden forbedres. Ved at indsamle, visualisere og analysere maskin-, proces- og sensordata kan du bidrage til at tilbyde virksomheder en helt ny verden af muligheder.

Vores funktionsområder for konstruktion, software og IT

Fra konstruktion og fremstilling af applikationer til hardware, IT og software - vær med til at forvandle fremtidsvisioner til meningsfuld teknologi, der er "Invented for life."

Vores forretningsmæssige funktionsområder

Fra regnskab og logistik til salg og marketing - mange døre står åbne for dig. Opdag alle jobmulighederne hos Bosch.

Fire forretningsområder, ét mål: at skabe fremtiden

Bosch er en førende teknologi- og servicevirksomhed. Se på hvilke områder du kan sætte nye tekniske milepæle.

Opdag din nye arbejdsplads

Se dig omkring og lær dit nye nabolag at kende, endda før du starter i dit nye job.

Vær med — LikeABosch-deltager Shawn og hans venner hilser på ansøgere med dette banner.

Vores globale jobmarkeder

Da Bosch er et globalt brand, kan dine karrieredrømme gå i opfyldelse overalt i verden. Opdag vores jobtilbud i hele verden og find det perfekte job til dig.

Shawn sidder ved et skrivebord på et kontor.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Del på: