Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark
Studerende og nyuddannede

Start din karriere

Uanset hvor du vil hen finder du hos Bosch mange muligheder for den perfekte start på din professionelle karriere.

To medarbejdere sidder ved et skrivebord og skåler med kopper med en knytnævehilsen.

Start din karriere

Du er ved at være færdig med skolen eller dine studier? Så kan du finde den rette indgangsmulighed hos os. Bosch er mere alsidig og international end næsten alle andre virksomheder. I vores datterselskaber og regionale virksomheder over hele verden venter dig motiverende udfordringer og enestående perspektiver.

Dine muligheder som studerende

Tag chancen og opdag Bosch under dine studier og find selv ud af, hvad det rigtige er for dig. Vi giver dig en værdifuld start på din fremtid.

Opstart hos Bosch lige efter studiet

Har du spørgsmål vedrørende din ansøgning som dimittend? Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Graduate Specialist Program

Graduate Specialist Program

Saml omfattende erfaring via rotationer, der går fra funktioner over divisioner til lokationer: Erfarne topledere vil her være dine støttende mentorer. Med dette program fremmer vi din karriere som ekspert på dit område. Du opnår succes ved at stille dig selv udfordrende opgaver og tage fagligt ansvar.

Bosch Nordic

LinkedIn Logo

Kom i dialog med Bosch

Hvem leder vi efter

Din personlighed er vores fordel. Vi leder efter nysgerrige og kreative hoveder, der sætter spørgsmålstegn ved status quo og glæder sig til nye udfordringer. Mennesker, der nyder at arbejde i et alsidigt arbejdsmiljø og deler de værdier vi er stolte af hos Bosch. Vi vokser sammen, vi nyder vores arbejde og vi inspirerer hinanden. Vær med, og mærk forskellen. Work #LikeABosch

Diversitetens økonomiske og sociale betydning er større end nogensinde før. Især fremtidsorienterede brancher har brug for flere kvinder, der deltager i og former den digitale transformation.

Filiz Albrecht, direktør for brancherelationer hos Robert Bosch GmbH
Fire medarbejdere præsenterer forskellige enheder til kameraet, en tablet, to bærbare computere og en smartphone.

Work #LikeABosch — Ansøg nu

Del på: