Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Bosch – betydningen af AIoT

The AIoT show – powered by Bosch

AIoT – kombinationen af kunstig intelligens og Internet of Things – vil fundamentalt ændre vores liv i de kommende år. Men hvordan? Og hvad er det helt konkret? Kort sagt: Når de to kombineres, vil enhederne ikke kun indsamle og analysere data. De vil også være i stand til at agere ud fra dem, træffe beslutninger og lære automatisk.

På tværs af flere brancher og sektorer anvendes teknologi fra Bosch til at drive denne ændring, hvilket vi viser i 10 spændende afsnit. AIoT Show powered by Bosch tager et kig på videnskaben bag teknologien – fra køkkenet til det ydre rum. Sammen bevæger vi os fremad mod samme mål – en smartere og mere forbunden hverdag.

Mød vores to værter fra Bosch Nordic, Camilla og Linda. De er vært for 10 shows om AIoT, hvor hver episode giver nærmere information om en specifik smart forbunden løsning. Bosch & AIoT - a smart connection!

The AIoT Show

Trailer

Velkommen til the AIoT show — powered by Bosch!

Mød vores to værter fra Bosch Nordic, Camilla og Linda. De er vært for 10 shows om AIoT, hvor hver episode giver nærmere information om en specifik smart forbunden løsning. Bosch & AIoT - a smart connection!

The AIoT Show - Rummet

Rummet

The AIoT show — Rummet

I hele menneskehedens historie har lidt over 500 personer rejst ud i rummet. Men inden for få generationer vil det antal stige for hvert år. Rumkapløbet er i gang, hvilket betyder at sikkerhed selvfølgelig er vigtigere end nogensinde. I dette afsnit af The AIoT Show hører vi, hvad Bosch arbejder med for at holde nuværende og fremtidige astronauter trygge og sikre på deres rejser.

The AIoT Show - Sundhed

Sundhed

The AIoT show — Sundhed

Vi kan allerede overvåge vores blodtryk, hjerterytme, blodsukkerniveau med mere, men hvordan vil intelligente, forbundne løsninger hjælpe os med at blive sundere i fremtiden? I dette afsnit af The AIoT Show præsenterer Camilla og Linda nogle af de smarte idéer, Bosch arbejder på til at holde vores kroppe i den allerbedste stand.

The AIoT Show - Industri

Industri

The AIoT show — Industri

Fremtidens fabrikker er emnet i dette afsnit af The AIoT Show. Fra robotassisterede løsninger på jorden til smarte sensorer, som advarer os om fare og øger effektiviteten – Bosch ligger helt i front inden for Industri 4.0.

The AIoT Show - Wearables

Wearables

The AIoT Show - Wearables

I 1977 blev den første hybrid mellem en lommeregner og et armbåndsur lanceret. Det ses som det første eksempel på intelligent wearable-teknologi på markedet. I The AIoT Show ser vi på, hvordan Bosch-sensorer er drivkraften i nuværende og fremtidige generationer af intelligente, forbundne wearable-enheder, som vi vil bruge til at holde os sundere og i bedre form i de kommende år.

The AIoT Show - Intelligente byer

Intelligente byer

The AIoT Show - Intelligente byer

Mere end nogensinde flytter flere og flere af os ind til byerne. Og udfordringen med at gøre dem tryggere, mere behagelige og mere bæredygtige for de mennesker, der bor og arbejder i dem, har aldrig været større. I dette afsnit af The AIoT Show powered by Bosch ser vi på en række af de måder, som intelligente, forbundne enheder og netværk vil løse nogle af udfordringerne på – fra selvparkerende biler og innovative trafikstyringsløsninger til bedre affaldshåndtering og initiativer til renere luft.

The AIoT Show - Smarte hjem

Smarte hjem

The AIoT Show - Smarte hjem

Vi har allerede glæde af nogle af fordelene ved intelligent, forbunden teknologi i vores boliger, men det er stadig kun toppen af isbjerget. I dette afsnit af The AIoT Show powered by Bosch ser vi, hvordan vores hjem vil blive mere intelligente og mere sikre, behagelige og bæredygtige i de kommende år.

The AIoT Show - Kontoret

Kontoret

The AIoT Show - Kontoret

Der er ingen tvivl om, at vores arbejdspladser skal være så sikre, trygge og behagelige som muligt. I The AIoT Show ser vi på hightech-brandalarmsystemer, der registrerer røg og flammer, længe inden vi mennesker kan, og hvordan intelligent forbundne kameraer hjælper med alt fra luftkvalitetsstyring til projektledelsessystemer. Resultatet er, at vi bliver gladere, sundere og mere produktive!

The AIoT Show - På vejen

På vejen

The AIoT Show - På vejen

Forestil dig en tur i bilen, hvor du kan undgå det værste trafik, og lader bilen finde den bedst mulige parkeringsplads og parkerer den selv, og hvis der opstår problemer, advarer den dig om, hvad der skal rettes og hvornår. Denne episode af The AIoT Show handler om, hvordan det bliver lettere og mere behageligt at køre takket være udbredelsen af intelligent forbundne enheder.

The AIoT Show - Landbrug

Landbrug

The AIoT Show - Landbrug

Verdens ældste erhverv, landbruget, er måske den branche, der sandsynligvis kan drage den største fordel af intelligent forbundet teknologi både nu og i fremtiden. I dette afsnit af The AIoT Show undersøger vi, hvordan sensorer gør gårdene mere sikre, mere effektive og bedre i stand til at møde de udfordringer, som vi alle vil stå over for i fremtiden.

The AIoT Show - Ind i fremtiden

Ind i fremtiden

The AIoT Show - Ind i fremtiden

Kameraer, der ”ser” gennem vægge eller under bilens motorhjelm kan lyde som vilde fantasier, men i virkeligheden er disse scenarier slet ikke så langt væk. I denne episode af The AIoT Show powered by Bosch undersøger vi, hvordan fremtidige generationer af sensorer og kameraer kan forenkle hvert minut af vores liv.