Gå til hovedindhold
Bosch i Danmark

Bosch – betydningen af AIoT

The AIoT show – powered by Bosch

AIoT – kombinationen af kunstig intelligens og Internet of Things – vil fundamentalt ændre vores liv i de kommende år. Men hvordan? Og hvad er det helt konkret? Kort sagt: Når de to kombineres, vil enhederne ikke kun indsamle og analysere data. De vil også være i stand til at agere ud fra dem, træffe beslutninger og lære automatisk.

På tværs af flere brancher og sektorer anvendes teknologi fra Bosch til at drive denne ændring, hvilket vi viser i 10 spændende afsnit. AIoT Show powered by Bosch tager et kig på videnskaben bag teknologien – fra køkkenet til det ydre rum. Sammen bevæger vi os fremad mod samme mål – en smartere og mere forbunden hverdag.

Mød vores to værter fra Bosch Nordic, Camilla og Linda. De er vært for 10 shows om AIoT, hvor hver episode giver nærmere information om en specifik smart forbunden løsning. Bosch & AIoT - a smart connection!

The AIoT Show

Trailer

Velkommen til the AIoT show — powered by Bosch!

Mød vores to værter fra Bosch Nordic, Camilla og Linda. De er vært for 10 shows om AIoT, hvor hver episode giver nærmere information om en specifik smart forbunden løsning. Bosch & AIoT - a smart connection!

The AIoT Show - Rummet

Rummet

The AIoT show — Rummet

I hele menneskehedens historie har lidt over 500 personer rejst ud i rummet. Men inden for få generationer vil det antal stige for hvert år. Rumkapløbet er i gang, hvilket betyder at sikkerhed selvfølgelig er vigtigere end nogensinde. I dette afsnit af The AIoT Show hører vi, hvad Bosch arbejder med for at holde nuværende og fremtidige astronauter trygge og sikre på deres rejser.

The AIoT Show - Sundhed

Sundhed

The AIoT show — Sundhed

Vi kan allerede overvåge vores blodtryk, hjerterytme, blodsukkerniveau med mere, men hvordan vil intelligente, forbundne løsninger hjælpe os med at blive sundere i fremtiden? I dette afsnit af The AIoT Show præsenterer Camilla og Linda nogle af de smarte idéer, Bosch arbejder på til at holde vores kroppe i den allerbedste stand.

The AIoT Show - Industri

Industri

The AIoT show — Industri

Fremtidens fabrikker er emnet i dette afsnit af The AIoT Show. Fra robotassisterede løsninger på jorden til smarte sensorer, som advarer os om fare og øger effektiviteten – Bosch ligger helt i front inden for Industri 4.0.

The AIoT Show - Wearables

Wearables

The AIoT Show - Wearables

I 1977 blev den første hybrid mellem en lommeregner og et armbåndsur lanceret. Det ses som det første eksempel på intelligent wearable-teknologi på markedet. I The AIoT Show ser vi på, hvordan Bosch-sensorer er drivkraften i nuværende og fremtidige generationer af intelligente, forbundne wearable-enheder, som vi vil bruge til at holde os sundere og i bedre form i de kommende år.